Ledig stilling: IKT fagansvarlig

IKT avdelingen består i dag av 2 engasjerte og kompetente medarbeidere, som ønsker seg flere kollegaer. Vi ligger langt fremme på bruk av nye teknologi, og du vil bli en del av et miljø hvor det er kort vei fra beslutning til implementering. IKT avdelingen har ansvar for all IKT i Frevar KF, og som IKT fagansvarlig vil du ha hovedansvaret for et fagområde i tillegg til personalansvar for i dag  2 ansatte i IKT-avdelingen.


Arbeidsoppgaver som hører til stillingen, er blant annet

 • Overordnet ansvar for IKT avdelingen
 • Ressurshåndtering og koordinering av IKT-avdelingen  
 • Personalansvar for det som i dag er 2 ansatte i IKT-avdelingen
 • Ivareta IKT i FREVARs prosjekter, samt lede prosjekter innenfor eget fagområde

Vi ser for oss at vår nye IKT-fagansvarlig trives med å ta ansvar, koordinere og være en støttespiller for resten av IKT-avdelingen. Du må like å jobbe strukturert og systematisk, og trives i en hektisk hverdag.

Vi ønsker at du

 • Har en formell utdannelse som bachelor eller tekniker innenfor faget, eventuelt et fagbrev fra IKT og god erfaring innenfor faget
 • Har god erfaring fra server-, klient-, nettverk- og applikasjonsdrift
 • Motiveres av å holde deg faglig oppdatert

Hos FREVAR KF får du

 • En spennende jobb i en av Norges ledende miljøbedrifter
 • Gode muligheter for faglig utvikling
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Et hyggelig arbeidsmiljø med kompetente kolleger

Arbeidstakere tilsettes i Fredrikstad kommune på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover,

Stillingen rapporterer til Teknisk sjef, og er en del av Teknisk avdeling ved FREVAR. Våre arbeidstakere vil bli ansatt i Fredrikstad kommune på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og avtaleverk, blant annet er du pliktig i offentlig pensjonsordning.

Søknadsfrist

Les mer og søk her!

Søknadsfrist er 31.05.2022.

Jefferson Wells samarbeider med Frevar KF i rekrutteringsprosessen, og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på jeffersonwells.recman.no.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;
Marion Gangnes, mobil: +47 90 27 64 00 / marion.gangnes@jeffersonwells.no.

Om arbeidsgiveren

Frevar KF Fredrikstad vann-, avløps- og renovasjonsforetak, ble etablert 2002 og er et kommunalt foretak som produserer drikkevann, biogass, renser avløpsvann, behandler avfall og drifter fjernvarmenett. Vi er 80 ansatte som jobber mot visjonen innovative løsninger for miljøets beste. Vi er lokalisert på Øra industriområde, som også er et naturreservat, og kaller oss Distriktets miljøbedrift. Anleggene våre er sentrale i den sirkulære økonomien i Fredrikstad kommune og i løpet av 2026 starter vi opp vårt nye avløpsrenseanlegg.