Gjenvinningsstasjon

Har du noen gang tenkt på at det du kaster og ikke vil ha lenger, er gull verdt for oss? At din gamle sofa kan få et nytt hjem hos noen som har bruk for den eller at treplankene du har liggende i hagen kan bli til nytt resirkulert materiale eller ny energi?

Les mer Åpningstider

Vi i FREVAR KF ser alltid etter nye muligheter og et nytt liv for det avfallet vi mottar. Det er noe av den hverdagsmagien de på avfallshåndteringen skaper hver eneste dag.

På gjenvinningsstasjonen kan private husholdninger i Fredrikstad kommune sortere og levere sitt avfall. Det er også etablert et gjenbruksmottak i regi av Fredrikstad arbeidssamvirke AS (FASVO).

Lurer du på om du kan levere ved FREVAR KF sin gjenvinningsstasjon?

Her finner du nyttig informasjon for deg som skal besøke gjenvinningsstasjonen

For regler om levering av små fritidsbåter, les i vår brosjyre.

Har du båt som er over 15 fot og/eller har innenbordsmotor, er nærmeste leveringssted Kambo Marina. De kan nås på tlf. 69 25 88 65 eller 909 11 859.

Fribillettordningen ved FREVAR KF

Fribillettordningen er et tilbud til frivillige organisasjoner, hjemmehørende i Fredrikstad kommune, som er basert på dugnad og frivillig innsats. Fribillettene gjelder for avfall etter f.eks. loppemarked og annet avgrenset dugnadsarbeid. Ordinært næringsavfall, og innsamlet husholdningsavfall omfattes ikke av ordningen.

Avfallet leveres innenfor ordinære åpningstider, og leveres til enten forbrenning, deponi eller gjenvinningsstasjonen. Det er FREVAR KF som vurderer egnet behandling av avfallet. Ved levering til gjenvinningsstasjonen må avfallet sorteres iht. anvisning. Egne mottaksregler gjelder for fribillettordningen ved leveranse til gjenvinningsstasjonen.

Det kan tildeles maksimalt 40 fribilletter/lass pr. år pr. lag/forening.

Når du skal søke om fribilletter til ditt lag eller forening, skal dette gjøres minst en uke før fribilletten skal benyttes. Det kan søkes via mail: akrs@frevar.no eller sjuhol@frevar.no, eller pr. telefon: 69 35 73 00.

Alle lass skal veies og registreres. Du må derfor alltid stoppe på vekta og henvende deg til betjeningen i vekthuset.

Misbruk av ordningen medfører at FREVAR KF stopper tildeling av fribilletter til organisasjonen.

Gjenvinningsstasjon

Ordinære åpningstider

Mandager, onsdager, fredager

kl. 07:00 – 15:00

Tirsdager og torsdager

kl. 07:00 - 19:00

Lørdager

kl. 08:00 – 14:00

Vi holder stengt på alle røde helligdager.

Noe du lurer på?

Vi svarer på alle dine spørsmål.