Frevar KF har fått ny nettside

FREVAR KF har fått ny nettside!

I dag, 2. desember 2021, lanserte vi vår nye nettside. For de som kjenner vår gamle nettside, så vet de like godt som oss at det var på tide å levere den gamle nettsiden til gjenvinning, og resirkulere den til noe nytt og moderne som gir ny bruksverdi for alle. Dette har resultert i en helt ny og oppdatert grafisk profil, og et nytt frevar.no.


Vår nye nettside er designet for fremtiden, og har som hovedoppgave å gi våre innbyggere den informasjonen de trenger om oss og vårt anlegg. Dette presenteres nå på en enklere og penere måte enn aldri før! Videre så skal den representere FREVAR KF som en moderne og innovativ miljøbedrift, noe vi syntes den klarer veldig godt!

FREVAR KF er mye mer enn bare der man leverer avfallet sitt. Vi er også mennesker som brenner for miljøet og for andre mennesker. Derfor byr vi også mer på oss selv, og har laget filmer, tatt bilder, og gjort informasjon og alt dere trenger lett tilgjengelig på nett. Det var på tide med en fornyet tilstedeværelse på internettet, som også henger med i tiden og passer til det 21. århundre.

Vi er stolte over vår nye nettside, og veldig spente på hva du syntes. Vi takker Fredrikstad Webdesign for et godt samarbeid i dette prosjektet, og ser frem til nye og spennende ting i tiden som kommer.